Louise Krahm är diplomerad massageterapeut från Axelsons Gymnastiska Institut. Hon har även läst Basmedicin och Patientsäkerhet samt studerat Zonterapi/Reflexologi och Öronakupunktur.

– Det är fantastiskt att få arbeta med människor så som jag gör. Det ger ett stort utbyte och jag får insikt både om mig själv och andra. För att utvecklas ytterligare som massageterapeut tar jag dessutom regelbundna behandlingar själv. Nya rön och ökad kunskap kring behandling av smärta och värk intresserar mig och jag lär mig något nytt varje dag, säger Louise Krahm.

Presentkort!
Massage är en bra och uppskattad present.
Vi skriver gärna ut presentkort på behandlingar.
Kontakta oss för mer information.

Internationellt:
Treatment, Behandlung, Traitement

Pain, Schmerz ou mal au dos?
Krahm Massage offers treatment in several different languages.
Headache, Kopfschmerzen, Mal á la tête, Lumbago, Hexenschutz, Myalgie?

Please call, Bitte anrufen, S’il vous plait appeller:
+46 (0)707-20 12 25

Våra partners

Krahm Massage samarbetar och har ett etablerat partnerskap med flera olika företag inom hälsobranschen. Vi har dessutom ett stort nätverk av företagare inom närområdet.

Kontakta oss!

Start typing and press Enter to search