FÖRETAGSMASSAGE

Ta hand om humankapitalet

Att människor mår bra på jobbet är en förutsättning för att göra ett gott arbete.

 

Krahm Massage hjälper ditt företag med långsiktig friskvård genom företagsmassage på regelbunden basis i Stockholm med omnejd.

När personalen mår bra, mår även företaget bra. I tuffa tider är det mer nödvändigt än någonsin att värna om företagets viktigaste resurs; humankapitalet. Med hälsofrämjande åtgärder som till exempel regelbunden massage kan både sjukfrånvaro och risk för utbrändhet minska.Vi erbjuder behovsanpassad behandling, på plats i era egna lokaler, under kontorstid. Vill du som ledare ge din personal mer energi och en positiv inställning till jobbet så diskuterar vi gärna ett skräddarsytt uppdrag hos just er.

 

Kontakta oss på Krahm Massage om du och ditt företag är intresserade av att prova på vår behandlande företagsmassage. Finns ni i Stockholmsområdet kommer vi gärna ut till er.

 

Företag blir allt bättre på att ta hand om sina anställda. Det kostar pengar att ha sin personal sjukskriven. Även personal som arbetar, men har ont av arbetsskador, bidrar till ökade kostnader.Det finns all anledning att värna om sin personal och ta hand om medarbetare som har ådragit sig skador på grund av stillasittande eller monotont arbete. Det är också viktigt att arbeta förebyggande och ta hand om medarbetarna innan de blir skadade. En liten investering nu kan rädda företaget från stora kostnader längre fram. Även personer med ”gå-in-i-väggen”-diagnos har stora möjligheter att bli hjälpta av effektiv massage.

 

Personal som blir väl omhändertagen mår bättre, presterar bättre och stannar längre.

KONTAKTA MIG

Företag jag samarbetar med

 

PRIVATMASSAGE

Att ta hand om sig själv

Går du ofta med ont i huvud, rygg, axlar eller nacke? Hör av dig! Smärta är inte ett normaltillstånd och massage hjälper för att komma till rätta med värken.

 

Krahm Massage har egen praktik på Stopvägen 87 i Bromma utanför Stockholm dit både företagskunder och privatpersoner är välkomna. Här erbjuder vi behandling i lugn och vacker miljö. Individanpassad massage förebygger, vårdar och läker onda muskler och ömmande kroppar.

 

Spänningshuvudvärk, ryggskott och nackspärr kan ofta botas med en eller några få behandlingar. Tinnitus orsakad av spänningar i käke och nacke går också att få bort relativt snabbt. Likaså går det att få bukt med tennisarmbåge och musarm.

 

För alla med stillasittande arbeten förebygger massagen slitskador och stelhet.

BOKA DIREKT

2018 BELLA DESIGN All Rights Reserved